AnaSayfa / Genel / Kahve falında gündüz vakti ay görmek

Kahve falında gündüz vakti ay görmek

Kahve falında gündüz vakti ay görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında gündüz vakti ay gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeye çalışmalısınız.

Kahve falında gündüz vakti ay görmek kırgınlıkların sona ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gündüz ay görmek iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına işarettir.

Kahve falında gece gündüz görmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gündüz vakti dolunay görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında gece ve gündüzü görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gündüz yıldız görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, hakkı olanlara kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında gündüz olduğunu görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına işarettir.

Kahve falında geceden gündüze geçmek daima önüne bakacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir