AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak ay görmek

Kahve falında parlak ay görmek

Kahve falında parlak ay görmek duygularının karşılığını alamayacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine işarettir.

Kahve falında parlak ay gördüyseniz:

  • Anlamadığınız şeyleri sormalısınız.

Kahve falında çok parlak ay görmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parlak ay görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, huzursuzluk yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ay ışığını görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında güneş ve ayuı bir arada görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına rivayet eder.

Kahve falında gece ay görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Kahve falında ayçekirdeği yemek görmek güzel günlere kavuşacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına işarettir.

Kahve falında ay batması görmek dış ticarete atılacağına, sevdiğine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ay güneş yıldız görmek kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir