AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay görüp dua etmek

Kahve falında ay görüp dua etmek

Kahve falında ay görüp dua etmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, tüm keyfinin kaçacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ay görüp dua etmek gördüyseniz:

  • Hukuki, resmi, aşka hayatınızla veya yatırımlarınızla ilgili konuları en baştan ele almanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Kahve falında ay görüp dua etmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine işaret eder.

Kahve falında mezar görüp dua etmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cin görüp dua okumak kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek görüp dua okumak kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cin görüp dua etmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında şeytan görüp dua etmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında şeytanı görüp dua okumak doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına delalettir.

Kahve falında türbe görüp dua etmek başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir