AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay gibi parlamak

Kahve falında ay gibi parlamak

Kahve falında ay gibi parlamak yeni bir hayat kurulacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, üzüntü yaşamaya, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, hayırlı haberler duyacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına işarettir.

Kahve falında ay gibi parlamak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz bazı tahminleriniz konusunda size yardım edebilir veya belli bir konuya beklenmedik bir çözüm bulunmasını sağlayabilir.

Kahve falında ay gibi parlamak eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, emeklerinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçların parladığını görmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüğün parladığını görmek her zaman çok başarılı olacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayın parladığını görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ellerinin parladığını görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçın parladığını görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarının parladığını görmek çaresiz kalacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında yüzünün parladığını görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir