AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin babasının elini öpmek

Kahve falında sevgilinin babasının elini öpmek

Kahve falında sevgilinin babasının elini öpmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin babasının elini öpmek gördüyseniz:

  • Kendinize esnek veya yalnız zaman ayırabilmek için gereken her değişikliği yapmanızda fayda var.

Kahve falında sevgilinin babasının elini öpmek işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının elini öpmek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş anne ve babanın elini öpmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın elini öpmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine işaret eder.

Kahve falında baba el öpmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanın el öpmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında babanın elini öpmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölen babanın elini öpmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir