AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babanın elini öpmek

Kahve falında ölmüş babanın elini öpmek

Kahve falında ölmüş babanın elini öpmek rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, hırsızlık yapacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, içinin huzurla dolacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Eğer, gözden kaçırdığınız konular varsa sonunda zararlı çıkabilir ya da beklediğiniz kazancı elde edemeyebilirsiniz.

Kahve falında babasının el öpmek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine yorulur.

Kahve falında ölen babanın elini öpmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, sürekli yerinde sayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş anne ve babanın elini öpmek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş babasının elini öpmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında anne ve babasının elini öpmek fesada ve haksızlığa karışacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine delalettir.

Kahve falında baba eli öpmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, afiyete ereceğine alamet eder.

Kahve falında vefat etmiş babanın elini öpmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ölen babasının elini öpmek hayırlı bir işe adım atılacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir