AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın el öpmek

Kahve falında babanın el öpmek

Kahve falında babanın el öpmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, ömür boyu başarılı olacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine alamet eder.

Kahve falında babanın el öpmek gördüyseniz:

  • Kendinizi daha fazla düşünmeniz sevdiğiniz ile aranızdaki olumlu diyaloğu bozabilir.

Kahve falında ölmüş anne babanın elini öpmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine alamet eder.

Kahve falında babasının elini öpmek şansın açılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen babanın elini öpmek başarıların artacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında anne baba eli öpmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş babasının elini öpmek iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında anne babanın elini öpmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vefat etmiş babanın elini öpmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın elini öpmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir