AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babasının elini öpmek

Kahve falında ölmüş babasının elini öpmek

Kahve falında ölmüş babasının elini öpmek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babasının elini öpmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yapacağınız hoş şeyler duygularınızı göstermenin doğru yolu olabilir.

Kahve falında ölmüş anne babanın elini öpmek sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen babanın elini öpmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne babanın elini öpmek zamanının boşa gideceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babanın el öpmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine rivayet eder.

Kahve falında baba el öpmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, makamını garantileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasının el öpmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş babamın elini öpmek gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babasının elini öpmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir