AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba el öpmek

Kahve falında baba el öpmek

Kahve falında baba el öpmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, garanti olacak makama oturacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında baba el öpmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili konularda zor tatmin olabilirsiniz.

Kahve falında ölü babanın elini öpmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baba el öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen babasının elini öpmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında anne babanın elini öpmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine delalettir.

Kahve falında babanın el öpmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş anne ve babanın elini öpmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, üzücü olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen babanın elini öpmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş babanın elini öpmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir