AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın elini öpmek

Kahve falında babanın elini öpmek

Kahve falında babanın elini öpmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, güzel bir iş fırsatına işaret etmektedir.

Kahve falında babanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Belli jest veya yardım talepleriniz olabilir ya da aradığınız şeylerin cevaplarını bilen kişilerle iletişim kurabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş babasının elini öpmek sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında vefat etmiş babanın elini öpmek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne babanın elini öpmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baba eli öpmek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, fakirlikten kurtulmaya yorulur.

Kahve falında ölmüş baba eli öpmek üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, kısmetli bir işe atılmaya işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın elini öpmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayın babanın elini öpmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş anne ve babanın elini öpmek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir