AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen babanın elini öpmek

Kahve falında ölen babanın elini öpmek

Kahve falında ölen babanın elini öpmek bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, güzel bir iş fırsatına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine inanılır.

Kahve falında ölen babanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki hakkında fikirleriniz tekrar değişkenlik gösterebilir.

Kahve falında ölmüş anne ve babanın elini öpmek aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın elini öpmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında anne ve babasının elini öpmek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, şen kahkahalar atacağına işarettir.

Kahve falında ölen babasının elini öpmek hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında babanın elini öpmek sıkıntılarının daha da artacağına, ona kol kanat gereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne baba eli öpmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayın babanın elini öpmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş anne babanın elini öpmek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, hayırlı işe alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir