AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak öpmek

Kahve falında ayak öpmek

Kahve falında ayak öpmek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, yükseldikçe yükseleceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak öpmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, hobilerinizi veya sosyal yaşamınızı yapılacaklar listesinde bir numaraya taşıyabilirsiniz.

Kahve falında bebek ayağı öpmek işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında şeyhin ayağını öpmek huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, bir beladan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın ayağını öpmek işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin ayaklarını öpmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine yorulur.

Kahve falında babanın ayağını öpmek gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocanın ayağını öpmek yaşamını daha iyi planlayacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına delalettir.

Kahve falında ayaklarını öpmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak öpmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir