AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin alnından öpmek

Kahve falında sevgilinin alnından öpmek

Kahve falında sevgilinin alnından öpmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin alnından öpmek gördüyseniz:

  • Eskiye bağlı kalmak zor olabilir.

Kahve falında sevgiliyi alnından öpmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi alnından öpmek ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin alnından öpmek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeği alnından öpmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına delalettir.

Kahve falında kızı alnından öpmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kadını alnından öpmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında alnından öpmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin alnından öpmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir