AnaSayfa / Genel / Kahve falında alnından öpmek

Kahve falında alnından öpmek

Kahve falında alnından öpmek saygınlık elde edeceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, varolan borçların ödeneceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, hastalıklarının azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alnından öpmek gördüyseniz:

  • Şimdi, yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir veya hayatınıza biraz heyecan getirebilir.

Kahve falında sevdiğini alnından öpmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında bir kızı alnından öpmek para pul sahibi olacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin alnından öpmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeği alnından öpmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, insanlara öncülük edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi alnından öpmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alnından öpmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına delalettir.

Kahve falında kızı alnından öpmek hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına yorulur.

Kahve falında erkeği alnından öpmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir