AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek tabutu görmek

Kahve falında erkek tabutu görmek

Kahve falında erkek tabutu görmek acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalettir.

Kahve falında erkek tabutu gördüyseniz:

  • Gerektiği kadar çaba sarf etmeniz durumunda yakın çevrenizden bazı kişilerle sorunları giderebilir veya inatçı bir problemi çözebilirsiniz.

Kahve falında erkek tabutu görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına inanılır.

Kahve falında canlı olarak tabuta girmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil tabutlar görmek ahiret inancına göre yaşanacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında yeşil örtülü tabutlar görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, onlar sayesinde kalkınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabanın tabutunu görmek malının ve aşının da çoğalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabutun yeşil örtüsünü görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına delalettir.

Kahve falında camide tabutlar görmek hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında ölen birinin tabutunu görmek evliyse çocuk sahibi olacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir