AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaktan yaralanmak

Kahve falında ayaktan yaralanmak

Kahve falında ayaktan yaralanmak görgülü ve kültürlü olacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, imkânlarının çoğalacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ayaktan yaralanmak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler hayatınızı olumlu etkileyebilir.

Kahve falında ayaktan yaralanmak iş hayatında günah işleyeceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine rivayet eder.

Kahve falında sağ ayakta yara görmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakta yara olduğunu görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ayakta açık yara görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine inanılır.

Kahve falında ayakta yara görmek sorunların biteceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına yorulur.

Kahve falında sol ayakta yara görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine delalet eder.

Kahve falında ayakta iltihap görmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakta beklemek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir