AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ ayakta yara görmek

Kahve falında sağ ayakta yara görmek

Kahve falında sağ ayakta yara görmek moralinin her zaman yerinde olacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine alamet eder.

Kahve falında sağ ayakta yara gördüyseniz:

  • Size memnuniyet verebilecek olan bir çok olay ya da şeyle karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında sağ ayakta yara görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sağ ayaktan vurulmak moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayaktan yaralanmak sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında ayakta açık yara görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakta yara olduğunu görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına inanılır.

Kahve falında ayakta yara görmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına delalettir.

Kahve falında sol ayakta yara görmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sağ bacağından yaralandığını görmek daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir