AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta beklemek

Kahve falında ayakta beklemek

Kahve falında ayakta beklemek kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, rakiplerine büyük fark atacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, işlerinin günden güne açılacağına, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakta beklemek gördüyseniz:

  • Gelecekle ilgili hedeflerinizi iyi belirleyerek planlar yapma arzusu içinde olabilirsiniz.

Kahve falında ayakta beklemek sevdiği insanların olacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakta kına görmek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadının ayakta işediğini görmek ağız tadı ile yaşanacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına inanılır.

Kahve falında ayakta durduğunu görmek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakta bebek uyutmak oğlu evli ise boşanacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayaktan kan aldırmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına rivayet eder.

Kahve falında namaz kılarken ayakta duramamak içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında ayakta durmak kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir