AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta yara görmek

Kahve falında ayakta yara görmek

Kahve falında ayakta yara görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakta yara gördüyseniz:

  • Bazı işleri yapış biçiminizde yapacağınız değişiklikler rakiplerinizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında sağ ayakta yara görmek Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakta yara olduğunu görmek umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına delalet eder.

Kahve falında ayakta yara görmek kötü yönde hareket edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaktan yaralanmak işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakta açık yara görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, başarılarını arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sol ayakta yara görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakta siyah çorap görmek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine delalettir.

Kahve falında ayakta halhal görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir