AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta iltihap görmek

Kahve falında ayakta iltihap görmek

Kahve falında ayakta iltihap görmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ayakta iltihap gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden, kaldırabileceğinizden fazla yük almaktan veya bütçenizi aşan maddi yardımlarda bulunmayı vaat etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında ayakta iltihap görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına rivayet eder.

Kahve falında iltihap kusmak dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında iltihaplı kulak görmek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iltihaplı yara görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında memede iltihap görmek hayatından razı geleceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına yorulur.

Kahve falında kulak iltihabı görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iltihab görmek falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, anne baba duaları alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iltihap çıkarmak işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir