AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta yara olduğunu görmek

Kahve falında ayakta yara olduğunu görmek

Kahve falında ayakta yara olduğunu görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine işarettir.

Kahve falında ayakta yara olduğunu gördüyseniz:

  • Bir yeteneğinizi veya hobinizi karlı bir yola sokabilirsiniz.

Kahve falında ayakta açık yara görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakta yara görmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sol ayakta yara görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında sağ ayakta yara görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, huzurlu, mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayaktan yaralanmak aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, vefa göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakta yara olduğunu görmek doktordan doktora koşturacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına inanılır.

Kahve falında ayakta dikilmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında namaz kılarken ayakta duramamak bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir