AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgili elini tutmak

Kahve falında sevgili elini tutmak

Kahve falında sevgili elini tutmak fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında sevgili elini tutmak gördüyseniz:

  • Durumu doğru gözlemlemelisiniz.

Kahve falında sevgilini elini tutmak işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ayrıldığı sevgilinin elini tutmak kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, helal ekmek yiyeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin elini tutmak kısa sürecek bir işe gireceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinin elini tutmak neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilini elini tutmak adımların çok iyi bir yol açacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilin elini tutmak zarar etmeyeceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin elini tutmak alınganlıkların hasıl olacağına, başarısının düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisini elini tutmak işlerinin de bir düzene oturacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir