AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaktan vurulmak

Kahve falında ayaktan vurulmak

Kahve falında ayaktan vurulmak ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine delalettir.

Kahve falında ayaktan vurulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri gereğinden fazla ciddiye almanız, olayların akışını veya bazı bilgileri tamamen yanlış yönde algılamanız ya da yanlış yolda ilerlemeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında kurşunla ayaktan vurulmak sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ ayaktan vurulmak el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine işarettir.

Kahve falında ayaktan iğne vurulduğunu görmek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ayaktan kurşunla vurulmak rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol ayaktan vurulmak borçlarının da kapanacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında ayaktan iğne vurulmak hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına işaret eder.

Kahve falında ayaktan vurulduğunu görmek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayaktan silahla vurulmak kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir