AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaktan iğne vurulduğunu görmek

Kahve falında ayaktan iğne vurulduğunu görmek

Kahve falında ayaktan iğne vurulduğunu görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayaktan iğne vurulduğunu gördüyseniz:

  • Size sunulanları olumlu karşılamanız durumunda belli bir görevin başına gelebilirsiniz.

Kahve falında ayaktan iğne vurulduğunu görmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına inanılır.

Kahve falında ayaktan iğne vurulmak kötü gününü de paylaşacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına tabir olunur.

Kahve falında ayaktan toplu iğne çıkarmak hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına inanılır.

Kahve falında ayaktan iğne olmak maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında ayaktan iğne çıkarmak rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında ayaktan vurulduğunu görmek falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işaret eder.

Kahve falında ayaktan silahla vurulmak mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına yorulur.

Kahve falında sağ ayaktan vurulmak uzun yaşayacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir