AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaktan vurulduğunu görmek

Kahve falında ayaktan vurulduğunu görmek

Kahve falında ayaktan vurulduğunu görmek daha pozitif biri olacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına işaret eder.

Kahve falında ayaktan vurulduğunu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi ya da grupların karakterlerini biliyorsunuz.

Kahve falında sol ayaktan vurulmak yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sağ ayaktan vurulmak yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına delalettir.

Kahve falında ayaktan iğne vurulmak onlara değer vereceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına inanılır.

Kahve falında ayaktan vurulduğunu görmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaktan vurulmak karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ayaktan kurşunla vurulmak maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında ayaktan iğne vurulduğunu görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına delalettir.

Kahve falında ayaktan silahla vurulmak iyilik bulacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir