AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ ayaktan vurulmak

Kahve falında sağ ayaktan vurulmak

Kahve falında sağ ayaktan vurulmak kısmetli kapıların açılacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında sağ ayaktan vurulmak gördüyseniz:

  • Kararsızlığınız üzerinizde, sorulan sorulara farklı saatlerde farklı cevaplar verebilirsiniz.

Kahve falında sağ ayaktan vurulmak hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına tabir olunur.

Kahve falında sağ ayakta yara görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayaktan iğne vurulduğunu görmek sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında ayaktan vurulduğunu görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına yorulur.

Kahve falında ayaktan iğne vurulmak işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında sol ayaktan vurulmak işlerinin rast gideceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işaret eder.

Kahve falında ayaktan kurşunla vurulmak fırsatların daha büyük getirileri olacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayaktan vurulmak hedeflerini tutturamayacağına, güzel bir hayat süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir