AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaktan kurşunlanmak

Kahve falında ayaktan kurşunlanmak

Kahve falında ayaktan kurşunlanmak hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, harama göz dikmeyeceğine, helal rızık yiyeceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayaktan kurşunlanmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanın.

Kahve falında ayaktan kurşunlanmak büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayaktan kurşun yemek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kurşunla ayaktan vurulmak maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ayaktan kurşun çıkarmak çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine yorulur.

Kahve falında ayaktan kurşunla vurulmak bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, destek göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayaktan vurulduğunu görmek içinin rahatlayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayaktan öpülmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında ayakta kıl görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir