AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta yemek yemek

Kahve falında ayakta yemek yemek

Kahve falında ayakta yemek yemek geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakta yemek yemek gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmalara veya hayal kırıklıklarına açıksınız.

Kahve falında ayaktan kurşun yemek maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ayakta yemek yemek kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakta kına görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakta fazla parmak görmek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayaktan kir çıkarmak dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kurşunla ayaktan vurulmak kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ayakta dikilmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakta yolculuk etmek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir