AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliden saklanmak

Kahve falında sevgiliden saklanmak

Kahve falında sevgiliden saklanmak sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, hayırlı terfiler alınacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, atılan adımların zarar vereceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden saklanmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yeterince ilgilenmemeniz ilişkinize zarar verebilir.

Kahve falında sevgiliyle saklanmak hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, verdiği emeklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden saklanmak kazancın her geçen gün daha da artacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin saklandığını görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliden saklanmak çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında yatağın altına saklanmak karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında mağarada saklanmak kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık birinden saklanmak herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında depremden saklanmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir