AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle saklanmak

Kahve falında sevgiliyle saklanmak

Kahve falında sevgiliyle saklanmak hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyle saklanmak gördüyseniz:

  • Liderliği ele alıp, gerekli düzenlemeleri, sağlamaları yaparak ya da gerekli telefonları ederek olanakları en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin saklandığını görmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, büyük savaşların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle saklanmak bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliden saklanmak bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliden saklanmak yakın akrabadan gelecek habere, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine delalettir.

Kahve falında birilerinden saklandığını görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında domuzdan saklanmak evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatakta saklanmak çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, hayal kırıklığına düşeceğine inanılır.

Kahve falında ateşten saklanmak gönül gözünün açılacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir