AnaSayfa / Genel / Kahve falında depremden saklanmak

Kahve falında depremden saklanmak

Kahve falında depremden saklanmak dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, inancından sapacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, sorunların sürekli artacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, takdir edileceğine, beklenmedik kapıların açılmasına işarettir.

Kahve falında depremden saklanmak gördüyseniz:

  • Birilerinin size karşı çok maddiyatçı davranması yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında depremden saklanmak borçlarından kurtulacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına rivayet eder.

Kahve falında bir adamdan saklanmak sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koşmak ve saklanmak düşmanların önlerinin açılacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında gizlenmek saklanmak buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yatakta saklanmak kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalettir.

Kahve falında dolaba saklanmak hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, içini açmaya karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında kendini saklanmak alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine işarettir.

Kahve falında korkup saklanmak hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir