AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birinden saklanmak

Kahve falında tanıdık birinden saklanmak

Kahve falında tanıdık birinden saklanmak çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, başarıdan başarıya koşacağına, hayat boyu çok sevileceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık birinden saklanmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyi planlarınıza dahil etmek için gayret gösterebilirsiniz.

Kahve falında tanıdık birinden saklanmak başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında ağacın altına saklanmak depresyona gireceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına inanılır.

Kahve falında kaçıp saklandığını görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında birinin arkasına saklanmak üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına işaret eder.

Kahve falında gizlenmek saklanmak iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında korkup saklanmak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, girilen yolda zarar edileceğine işarettir.

Kahve falında samana saklanmak böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, komşularla ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlığa saklanmak kişinin gönlünün ferahlayacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir