AnaSayfa / Genel / Kahve falında mağarada saklanmak

Kahve falında mağarada saklanmak

Kahve falında mağarada saklanmak rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, emrinde insan çalıştıracağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, sağlığının da bozulacağına delalet eder.

Kahve falında mağarada saklanmak gördüyseniz:

  • Koşullar partnerimizle, iş birliği içinde olduğumuz kişilerle veya ortaklarımızla iyi geçinmemiz gerektiğine işaret ediyor.

Kahve falında mağaraya saklanmak zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında mağarada saklanmak bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mağaraya sığınmak çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına inanılır.

Kahve falında mağarada göl görmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mağaradan çıkmak kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına delalettir.

Kahve falında mağarada namaz kılmak hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında mağara içinde su görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, saygınlık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mağarada altın görmek fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir