AnaSayfa / Genel / Kahve falında dövmeciye gitmek

Kahve falında dövmeciye gitmek

Kahve falında dövmeciye gitmek biraz dinleneceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında dövmeciye gitmek gördüyseniz:

  • Yüksek vaatleri olan yeni bir yola girebilirsiniz.

Kahve falında dövme yaptırmaya gitmek yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine yorulur.

Kahve falında dövmeciye gitmek çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beline dövme yaptırmak sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin dövme yaptırdığını görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini dövmeli görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında dövme olduğunu görmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalıcı dövme görmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının sırtında dövme görmek çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir