AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta yırtık çorap görmek

Kahve falında ayakta yırtık çorap görmek

Kahve falında ayakta yırtık çorap görmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakta yırtık çorap gördüyseniz:

  • İlginç bir fikrinizin işe yaramaya başladığını görebilirsiniz.

Kahve falında ayakta yırtık çorap görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakta siyah çorap görmek bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ayakta çorap görmek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında çorap yırtığı görmek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında çorabının yırtık olduğunu görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında topuğu yırtık çorap görmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, hasta ise iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında çorap yırtık görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ayağında yırtık çorap görmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir