AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağında yırtık çorap görmek

Kahve falında ayağında yırtık çorap görmek

Kahve falında ayağında yırtık çorap görmek kazaya ve belaya yakın olacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağında yırtık çorap gördüyseniz:

  • Kendi sebep olacağınız maddi zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ayağında yırtık çorap görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çorap yırtık görmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında yırtık siyah çorap görmek eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında çorabını yırtık görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yırtık çorap dikmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah yırtık çorap giymek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah yırtık çorap görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baş parmağı yırtık çorap görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir