AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorap yırtığı görmek

Kahve falında çorap yırtığı görmek

Kahve falında çorap yırtığı görmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çorap yırtığı gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanarak çalışmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında çorabı yırtık görmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, başarılarını arttıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah yırtık çorap görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında topuğu yırtık çorap görmek kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına delalettir.

Kahve falında baş parmağı yırtık çorap görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çoraplarının yırtık olduğunu görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine işaret eder.

Kahve falında ayakta yırtık çorap görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında yırtık çorap dikmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağında yırtık çorap görmek karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir