AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta siyah çorap görmek

Kahve falında ayakta siyah çorap görmek

Kahve falında ayakta siyah çorap görmek işlerinde çok başarılı olacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına delalettir.

Kahve falında ayakta siyah çorap gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şansınız kapalı, önemli bir randevunuz varsa onu ertelemenizde fayda var.

Kahve falında ayakta siyah çorap görmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına delalettir.

Kahve falında ayakta çorap görmek sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ayakta yırtık çorap görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna alamet etmektedir.

Kahve falında delik siyah çorap görmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, zorlukları aşacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah külotlu çorap görmek kudretli kişiler arasına gireceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında siyah çorap yıkamak gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah yırtık çorap görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah ince çorap görmek sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir