AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta çorap görmek

Kahve falında ayakta çorap görmek

Kahve falında ayakta çorap görmek kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakta çorap gördüyseniz:

  • Ruhsal ya da felsefik yaşam tarzı değişiklikleri olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında ayakta siyah çorap görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine delalet eder.

Kahve falında ayakta çorap görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, işlerinin günden güne azalacağına yorulur.

Kahve falında ayakta yırtık çorap görmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında ayakta siğil görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına alamet eder.

Kahve falında ayakta altı parmak görmek asık yüzlerin güleceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakta tuvalet yapmak sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayaktan iğne vurulmak sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında ayaktan vurulduğunu görmek maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir