AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuğu yırtık çorap görmek

Kahve falında topuğu yırtık çorap görmek

Kahve falında topuğu yırtık çorap görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, işlerin büyüyeceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını, kişinin afiyette kalacağına tabir olunur.

Kahve falında topuğu yırtık çorap gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren kişilere dikkat etmeniz durumunda olumlu anlaşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında topuğu yırtık çorap görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağında yırtık çorap görmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında yırtık tül çorap giymek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çorabı yırtık görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Kahve falında çorabın yırtık olduğunu görmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, ilişkilerin noktalanacağına delalet eder.

Kahve falında yırtık siyah çorap görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında ucu yırtık çorap görmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına işaret eder.

Kahve falında yırtık beyaz çorap görmek zorluklarını aşacağına, tövbe etmeden vefata delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir