AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorap yırtık görmek

Kahve falında çorap yırtık görmek

Kahve falında çorap yırtık görmek güzel bir evlilik yaşanacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, yerinde saymayacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında çorap yırtık gördüyseniz:

  • Tamamlayıcı, sağlamlaştırıcı veya onarıcı fikirleriniz olabilir.

Kahve falında ayağında yırtık çorap görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, güzel fırsatların elde edileceğine yorulur.

Kahve falında yırtık külotlu çorap görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine inanılır.

Kahve falında yırtık beyaz çorap görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, zararların yakında telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında siyah yırtık çorap görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında topuğu yırtık çorap görmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yırtık çorap çıkarmak elinin darda kalmayacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çoraplarının yırtık olduğunu görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında yırtık çorap giymek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, helal rızka kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir