AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorabının yırtık olduğunu görmek

Kahve falında çorabının yırtık olduğunu görmek

Kahve falında çorabının yırtık olduğunu görmek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında çorabının yırtık olduğunu gördüyseniz:

  • Beklenmedik şekilde ortaya çıkan bir bilgiye dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında yırtık tül çorap giymek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakta yırtık çorap görmek şansın ve istikbalin açık olduğuna, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına işaret eder.

Kahve falında çorabının yırtık olduğunu görmek bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine delalet eder.

Kahve falında çorabını yırtık görmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, içine fesat düşeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah yırtık çorap giymek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çorap yırtık görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yırtık beyaz çorap görmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yırtık çorap çıkarmak çoluk çocuğundan zarar göreceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir