AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta fazla parmak görmek

Kahve falında ayakta fazla parmak görmek

Kahve falında ayakta fazla parmak görmek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, hasret gidereceğine yorulur.

Kahve falında ayakta fazla parmak gördüyseniz:

  • Belli bir kazancınız varsa, bunda bazı artışlar yaşamanız ya da ailenizden maddi destek görmeniz mümkün olabilir.

Kahve falında ayakta fazla parmak eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine alamet eder.

Kahve falında ayakta fazla parmak görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakta altı parmak görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında fazla el parmağı görmek başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak parmağının fazla olduğunu görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak parmağı fazla görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine inanılır.

Kahve falında ayağında fazla parmak görmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elde fazla parmak görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir