AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta yolculuk etmek

Kahve falında ayakta yolculuk etmek

Kahve falında ayakta yolculuk etmek huzursuzlukların son bulacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, bol dua edeceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, işlerinin bollaşacağına, karanlığın biteceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında ayakta yolculuk etmek gördüyseniz:

  • Atlanan detaylar sorun olabilir.

Kahve falında ayakta yolculuk yapmak geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına işaret eder.

Kahve falında ayakta yolculuk etmek nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakta doğum yapmak nefsine yenileceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakta kir görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ayaktan bıçaklanmak tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında sağ ayakta yara görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ayakta pranga görmek iş hayatında kendi işini kuracağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında ayaktan vurulmak elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, amacına ulaşmayı başaracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir