AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta kına görmek

Kahve falında ayakta kına görmek

Kahve falında ayakta kına görmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, hayır duaları alacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ayakta kına gördüyseniz:

  • İçsel olarak ne yapmanız gerektiğinin farkındasınız.

Kahve falında el ve ayakta kına görmek uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakta kına görmek hasretliklerin bir araya geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakta ben görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine işaret eder.

Kahve falında kadının ayakta işediğini görmek çok hayırlı kazançların elde edileceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sağ ayakta yara görmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayaktan öpülmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakta morluk görmek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ayakta yüzük görmek psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir