AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaktan kir çıkarmak

Kahve falında ayaktan kir çıkarmak

Kahve falında ayaktan kir çıkarmak makamında en yüksek noktaya erişeceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, yaptığı işte sivrileceğine, kazancının da eksilmeyeceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayaktan kir çıkarmak gördüyseniz:

  • Ziyaretinize gelen birisi yeni planlar üretmenize sebep olabilir.

Kahve falında ayaktan kir çıkarmak başarının adım adım yaklaşacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakta kir görmek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, sıkıntılar son bulacağına alamet eder.

Kahve falında ayaktan kurt çıkarmak muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayaktan nasır çıkarmak çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayaktan toplu iğne çıkarmak eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaktan diken çıkarmak mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayaktan iğne çıkarmak sorunlar altında ezileceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayaktan kıymık çıkarmak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir