AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta dikilmek

Kahve falında ayakta dikilmek

Kahve falında ayakta dikilmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, konforundan da ödün vereceğine, kazanç elde edeceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, anne babaya müjde verileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, işlerinin çok iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakta dikilmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız istendiği gibi yürümeyebilir.

Kahve falında ayakta dikilmek yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, kişinin kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında ağaç dikildiğini görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine inanılır.

Kahve falında gül dikildiğini görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına delalettir.

Kahve falında kendine gelinlik dikildiğini görmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolunun dikildiğini görmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karnının dikildiğini görmek rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı dikildiğini görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında elbise dikildiğini görmek başarıya giden yolların açılacağına, belli bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir