AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılarken ayakta duramamak

Kahve falında namaz kılarken ayakta duramamak

Kahve falında namaz kılarken ayakta duramamak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında namaz kılarken ayakta duramamak gördüyseniz:

  • Çok fazla mantıklı olmamasına rağmen, hiç farkında olmadan, eviniz, aileniz ya da gayrimenkulle ilgili konularda fikirlerinizi savunma konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında namaz kılarken ayakta duramamak ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında ayakta uzun kıl görmek çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayaktan kıl koparmak ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine işarettir.

Kahve falında ayakta kıl görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakta namaz kılmak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında namazda ayakta duramamak kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında namazda ayakta durmak şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunu namaz kılarken görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir