AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle top oynamak

Kahve falında sevdiğinle top oynamak

Kahve falında sevdiğinle top oynamak imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, geleceğinin parlak olacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinle top oynamak gördüyseniz:

  • Risk almadan hiçbir şey elde edilemiyor.

Kahve falında sevdiğinle top oynamak girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle top oynamak sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle top oynamak dertlerin aşılacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okulda top oynamak moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında top oynamak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, anne baba dualarının alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yakan top oynamak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, rızıksız kalacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle top oynamak göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında top oynamak ve gol atmak kederden ve stresten kurtulacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir