AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle top oynamak

Kahve falında sevgiliyle top oynamak

Kahve falında sevgiliyle top oynamak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle top oynamak gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak aktivitelerle ilgilenmeniz öz güveninizi arttırabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle top oynamak daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle top oynamak çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşlarla top oynamak kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, yarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıkta top oynamak hayırlı ve güzel haberler alacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta top oynamak uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına işarettir.

Kahve falında evin içinde top oynamak itibar kazanacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına işarettir.

Kahve falında yeşillikte top oynamak kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızla top oynamak bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir